Over Veluwe ICT

Veluwe ICT staat dagelijks met veel enthousiasme klaar voor de Veluwse klanten. Wij delen graag onze ervaring en expertise op het gebied van ICT met u. Wij hechten veel waarde aan directe contacten met de klant en daarom krijgt u een persoonlijke systeembeheerder. Uw persoonlijke systeembeheerder is direct beschikbaar wanneer u hem nodigt hebt, komt zijn afspraken na en zorgt ervoor dat uw ICT infrastructuur optimaal functioneert.

ICT speelt een zeer grote rol in het dagelijkse leven. Daarom is het van groot belang dat problemen snel verholpen worden. Doordat wij onze diensten alleen op de Veluwe aanbieden,garandeert uw persoonlijke systeembeheerder u snel van dienst te zijn. Ook in het weekend. Wij kennen onze klanten en hebben daarom altijd een oplossing die bij ú past

Wij geven u graag een strategisch advies op het gebied van ICT. Is uw bedrijf al klaar voor de toekomst?

Onze Missie

Inmiddels is Veluwe ICT een begrip op de Veluwe. Dit hebben wij te danken aan het persoonlijke contact met onze klanten, de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren, onze betaalbare prijzen en de snelle service.  Neem gerust contact op met Veluwe ICT. Uw ICT Partner is altijd bij ú in de buurt en neemt graag uw ICT zorgen uit handen!

Veluwe ICT