Helpdesk

Werkplekbeheer

Apparatuur

U kunt bij Veluwe ICT ook terecht voor nieuwe en jong-gebruikte apparatuur. Natuurlijk leveren wij computers, beeldschermen en laptops, maar ook voor servers, printers en kopieermachines kunt u bij ons terecht.

Nieuw
Vanzelfsprekend leveren wij alle mogelijke nieuwe ICT-apparatuur, zoals PC`s, laptops, (breed-) beeldschermen, routers, switches, servers, printers etc. Na het in kaart brengen van uw wensen en de eisen vanuit uw bedrijf adviseren wij u in de benodigde hardware. Als HP Business Partner kunnen we u voor dit merk extra voordeel bieden, maar wij leveren ook apparatuur van andere merken.

Jong-gebruikt
VeluweICT levert ook jong-gebruikte computers, beeldschermen, laptops, servers etc. die maar korte tijd gebruikt zijn. Zo schaft u voor een scherpe prijs kwaliteitshardware aan. Deze apparaten worden grondig gereinigd, maar ook technisch opgeschoond , geformatteerd en, indien gewenst, voorzien van de laatste software. Deze hardware is in de meeste gevallen gebruikt als demo-materiaal.

Printen voor een vast bedrag per maand
Wilt u zorgeloos printen, zonder steeds op te moeten letten of er voldoende en de juiste inkt besteld wordt? Vraag dan eens naar onze printoplossingen. Het is al mogelijk om vanaf € 50 per maand een printer te leasen. Dit bedrag is dan inclusief het apparaat, een afgesproken aantal prints en de inkt. Ook onderhoud en het oplossen van storingen is in de prijs inbegrepen. Gemakkelijker kan haast niet.

Meer weten? Bel 0341-75 90 90 of stuur een e-mail aan info@veluweict.nl.

Voordelen van de apparatuur van Veluwe ICT

Veilig

Altijd de laatste beveiligings- updates

24/7 Monitoring

Uw server(s) worden 24 uur per dag 7 dagen per week gecontroleerd op problemen of fouten

geen zorgen

Veluwe ICT controleert de update’s en uw back-ups, u kunt zicht volledig focussen op uw werk

voordelig

Door het pro-actief beheer en onderhoud zullen uw ICT kosten veel lager uitvallen en kans op een calamiteit is zeer klein

Remote servicedesk

onverwachts toch een probleem of een vraag, geen nood u belt met de Servicedesk van Veluwe ICT en die kunnen u op afstand zo verder helpen

Uw Serverbeheer uitbesteden? Bel 0341-75 90 90 of